hej
za miesiac przylatujemy do Polski na tydzien i w zwiazku z tym mam pytanie czy sa chetni by cos wypic?
termin ktory najbardziej pasuje to sobota 29 sierpnia
zona ma ochote potanczyc, wiec mozliwe ze bedzie to Kafe Jerzy albo cos podobnego.
Jesli sa jakies inne propozycje to czekamy
Pozdr Jaro
ps. w Polsce bede dokladnie miedzy 29/08 - 05/09
przylot do berlina 29.08 w sobote o 16.20, czyli ok 21:00 bedziemy do dyspozycji
wylot z berlina w sobote 5/09,
Ostatnio edytowany przez jaro (2009-07-30 12:37:17)
Moza ja tez juz bede w tym terminie w Szczecinie
Stygi 12 sierpnia Pogoń gra z Kotwą puchar polski w kolbergu ,może uda mi się do Ciebie wpaść. Rezerwuj bilety i czas!!!
Wpisujemy do kalendarza:beer:
W sobote 29.08 Pogon gra meczyk to zapraszam a potem to juz zycie pokaze... Byle nie bylo jakiegos wypasionego wstepu do tego badziewnego Jerzego
Na ta chwile o 19 ale cos sie moze zmienic
mialem nadzieje, ze uda mi sie zobaczyc Pogon na zywo, ale chyba nie dojedziemy na czas... a jak na zlosc 2 wrzesnia graja w kluczborku
a co do wieczornego wyjscia - jak Kafe Jerzy odstrasza, to cos innego
heh browar dobry na wszystko . Stygi zajrzymy pewnie do Was w drodze do lub wracając z Jarosławca ... to apropos
A kiedy to bedzie? Bo tu we więzniu to odwiedziny bardzo mile widziane(chociaz poza spacerniak i tak mnie nie puszcza)
Stygi niby to smichy chichy ale jakos mi tak szkoda Ciebie.. Kasa kasą a zycie przemija.. Zycie - w kazym razie pozdrawiam i trzymaj tam kciuki za MKS dzisiaj - blizej masz w koncu nie?
No tos Stygi pocisnal.. Takiego wyniku to sie nie spodziewalem
Moze teraz cos w Szczecinie zagramy dla odmiany !
Fatum duzego, czarnego prawie nie rozlozylo Pogoni (ciekawe czy byl na meczu, czy wystarczyla obecnosc w miescie) , bylo juz 4:1dla Kotwy
Nie bylem, bo bylem pewny, ze jest w srode.Wracam do domu a tu juz po.Chyba nie byl za wysoki poziom, jak tyle bramek padlo.
stygi napisał(a):
A kiedy to bedzie? Bo tu we więzniu to odwiedziny bardzo mile widziane(chociaz poza spacerniak i tak mnie nie puszcza)
ehehe, tak po 20.08 pewnie. dam znać jak będziemy jechać bo w planie jeszcze dłuższe spotkanie ze znajomymi z Grzybowa
mam nadzieje, ze ciagle sa chetni na wypad 'na miasto'
czy sa jakies propozycje odnosnie miejsca?
przyznam sie ze mam ochote sie upodlic bosmanem
Ja i Beata juz mamy ten termin zarezerwowany.Czekamy na propozycje.Ja dodatkowo wybieram się na mecz.
Ja z Dorotą też idziemy może na jakieś tańce, a na meczyk to idę sam.
super, szkoda tylko ze na mecz to raczej nie zdaze...
To moze zacznijmy sobie wieczor gdzies spokojnie na piwku zeby sie slyszec - bosman np. jest w kanie przy bramie krolewskiej - bardzo fajne miejsce - a jak by nie bylo miejsca to w poblizu cos sie znajdzie - a potem mozna cos zjesc i pojsc sobie na tance kto bedzie mial ochote. Osobiscie nie sadze zeby fajnym pomyslem na tak rzadkie nasze spotkania po latach byla jakas potancowka i pokrzykiwania przez stol w rytm najnowszych przebojow Juz nie wspomne o dyskusjach z karkami na bramce ze ide z meczu w adidasach a nie w jakichs tam wedlug palanta butach odpowiednich - taka dygresja
A miejsce raczej bedzie bo raz ze to wakacje a dwa ze w kanie raczej ruchu nie ma wielkiego... Raz i dwa to trzy - a trzy oznacza tajemnicę...
Kana brzmi ciekawie a w zwiazku z tym, ze jeszcze tam nie bylem, wiec z checia odwiedze nowe dla mnie miesjce
Myslę, że ta opcja powinna zostać.
3MAJCIE dla mnie miejsce. Jak dzieciaki legną to się pojawię.